teisipäev, 26. jaanuar 2021

 Sipsiku talvetrall!

Meie lasteaias on vahva trallide traditsioon. Igal aastaajal lähme kogu lasteaiaperega oma kodusest lasteaiahoovist välja ja naudime erinevate aastaaegade võlusid.  Sel talvel on Taevataat lahke olnud ja lund kuhjaga jaganud, seetõttu saime lastele korraldada lõbusa ja lumise trallipäeva. Kõik talvetrallid oleme korraldanud mõne toreda kelgumäe läheduses ja nii ka sel korral, kui olime Kohila Haigrumäel.



Kelgutada sai nii oma kelguga kui suurte kilede peal koos kogu rühmaga. Lisaks sai oma osavust ja kiirust nautida lumeteatevõistluses ja lumeujumises. Kuna külmakraade oli parasjagu ja lumi kokku ei hakanud, asendasime lumelaternate meisterdamise lumehunnikute ehitamise võistlusega. Iga rühm kuhjas kokku nii suure lumehunniku, kui jaksu oli ja nii kerkisid mäejalamile kaheksa rühma lippudega lumehunnikut.

 


Ja nagu ikka kõikidel trallidel, ootas ka sel korral igat trallitajat lõkkekukkel, mis õue tingimustes maitseb eriti hästi. Selliseid päevi naudivad kõik lapsed aga lisaväärtuseks on kindlasti ka meie meeskonna ühtsustunde kasvatamine, sest välja tuleb tulla oma igapäevasest rutiinist ja kindlaks kujunenud mugavustsoonist. Majandusjuhataja ujub lastega lumes, kokk sussitab grilli ääres ja õppealajuhataja ehitab lastega lumehunnikuid - ei ole just tavaline aga vahva ja lõbus igatahes. Nagu juba eelnevatelgi trallipäevadel saame kokkuvõtvalt nentida - koos suudame me kõike! Ja ikka selleks, et lastel meie lasteaias oleks põnev, tore ja seikluslik. 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Elurikkus Sipsiku õuel. Meie lasteaial on suur ja avar õueala, kus võiks kasvada  väga rikkalik taimestik ja  elutseda paljud putukad. kahj...