teisipäev, 1. juuni 2021

 Oleme õigel teel!

Tunneme uhkust ja suurt rõõmu, et meie pingutusi ja tegevusi on hinnatud rahvusvahelise keskkonnamärgisega "Roheline Lipp". Tunnustusega kaasneb aga kindlasti kohustus ja vastutus, teha endast kõik olenev, et meie lasteaiapere tegevus oleks jätkusuutlik ja keskkonda säästev. Oleme sellist mõtte- ja tegevusviisi juba pikalt oma majas oluliseks pidanud ja neid põhimõtteid ka lastele jaganud. 


Täna tunustuseks saadud lipuga mööda lasteaia hoovi ringi käies küsisid lapsed, et miks ma lippu lehvima ei pane. Näitasin ja selgitasin, et lipul puudub varras, mille otsas see lehvida saaks. Rõõmutirtsu rühma lapsed olid just matkale minemas ja varsti jõutigi tagasi rohelisele lipule väga hästi sobiv "roheline" varras kaasas. Aitäh Silverile, kes sobiliku varda kohe metsa jõudes välja otsis ja seda siis kogu matka vältel kaasa vedas ning lõpuks lasteaed toimetas. Meie lapsed oskavad juba vastutustundlikult ja keskkonda hoidvalt mõelda ja tegutseda. 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Elurikkus Sipsiku õuel. Meie lasteaial on suur ja avar õueala, kus võiks kasvada  väga rikkalik taimestik ja  elutseda paljud putukad. kahj...