reede, 16. oktoober 2020

Protokoll nr.2

 

Kohila lasteaed Sipsik keskkonna töörühma koosolek nr.2/20-21

16.oktoober 2020.a.

Kohal: 13 töörühma liiget

Puudus:  1 liige

Päevakord:                            

1. Keskonnaülevaatuse korraldamisest;                                                             

2. Muud küsimused.

Kuulati:

1. Keskonnaülevaatus on meie majas eelmisel sügisel läbi viidud. Küsimustik tugines Rohelise Kooli soovituslikul materjalil. Küsimustikule vastasid koolieelikute rühmade lapsed ja meeskonnad ning lisaks veel keskkonnatöörühma liikmed. Küsimustik on pikk ja mitmed küsimused meie jaoks enam üldsegi mitte aktuaalsed vaid toimivad juba süsteemselt. Küsimustik vaadati keskkonna töörühma  poolt läbi, korrigeeriti ja koostati sellest 2 varianti – laste küsimustik ja meeskonna küsimustik.

Otsustati: Hetkel on keskkonna tegevuskava koostatud eelmise ülevaatuse tulemuste põhjal ja tegevused tulemustest järelduvate parendusvõimaluste elluviimiseks alles käivad, siis viiakse uus ülevaatus läbi õppeaasta teisel poolel. Küsimustik luuakse Google Drive küsitlusena, et sellele vastamine ning kokkuvõtate tegemine oleks mugav. Ülesande eest vastutavad Kaia, Marii, Kärt.

2.1. Blogi on loodud, vajalikud dokumendid sisestatud. Jooksvaid postitusi on tegema oodatud kõik rühmad ja meeskonna liikmed. Kui kellelgi on ideid ja ettepanekuid blogi täiendamiseks, siis andke julgelt teada.

2.2. Lasteaia õueala uuendamine on alanud. Eelarve taotlusesse läks sisse esialgne atraktsioonide pakkumine. Soodsa otsuse korral hakkame neid järjest soetama. Õueala üldplaneeringu ettepanekuid oodatakse kõikidelt rühmadelt järgmisel infokoosolekul. Kui üldpilt paigas, saame töödega ühiselt alustada. Õueala saab just nii hea ja funktsionaalne, kui me selle ise loome.

 

 

Koosoleku juhataja                                                                       Protokollis

                                                                                     

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Elurikkus Sipsiku õuel. Meie lasteaial on suur ja avar õueala, kus võiks kasvada  väga rikkalik taimestik ja  elutseda paljud putukad. kahj...